Jakttreningen er i gang.

Hunter med and.

Da var det på tide å starte opp med litt jakttrening igjen. Temperaturen har ikke vært på matmutterns side så vi har ikke trent så mye i år.

I går fikk jeg Snorre til å ta snøfreseren og lage ganger oppe på hundbanen. Da ble det helt supert å trene dirigering der. Fremmadsending, stoppsignal og sidedirigeringer. Og det var tydelig at hundene syntes det var på sin plass å komme i gang igjen.

I dag ble trening med and på stua. jeg er litt redd for å bruke opp viltet mitt så jeg ville ikke at anda skulle bli full av snø. Men det gikk helt fint å trene inne når fokuset var på opptak og grep. Og alle fire var riktig så flink, og ingen betenkeligheter med å plukke opp, selv om det er en stund siden vi jobbet med vilt.

For tiden har Loppa, Trickie og Hunter løpetid, så mye av dagene går til å moppe gulv. Men veldig greit at de har løpetid samtidig i stedet for å spre det over flere måneder. Det blir spennende å se om Larsen henger seg på.