På tide å skrive litt i bloggen?

Det har ikke hendt så mye egentlig. Fra valpekullet i 2017 var det en valp som ble hos oss. Happy Eider Hunter av Heliomar, til daglig Hunter. Det er en skikkelig racer av en hund, alltid klar til å jobbe og har stor kapasitet.

I april 2019 fikk jeg satt inn helprotese i høyre kne og i september ble det helprotese i venstre kne. Så det ble en laaaang opptreningsperiode, helt til sommeren 2020. Men jeg har fantastiske jakttreningsvenner som tilrettela for at jeg skulle kunne trene. De ordnet med dummyer og vilt, kastet og la ut. De både hentet hundene og satte de inn i bilen igjen. Jeg trengte bare å få med meg selv og krykkene til «standplass», så sende hundene på oppgavene. Stor takk til Hanne, Randi, Elisabeth og Ann-Kathrin. Og takk til Snorre som har vært en bauta i treningen. Han har pakket hunder i bilen, ordnet med kaffe, godbiter, stoler, dummyer og alt annet man trenger. Han har kjørt hit og dit (jeg fikk ikke kjøre bil), og ventet i timevis mens jeg fikk gjøre det jeg liker aller best.

Lycke Larsen, Hunter, Trickie og Loppa.