Lycke Larsen har inntatt Sparbu.


Lycke Larsen i et rolig øyeblikk.

Lørdag ettermiddag kom vi tilbake til Sparbu…med Lycke Larsen. Helios og Mi var allerede på plass, sammen med Silje Veronica. De skulle ta dette vidunderet i nærmere øyesyn. Det tok ikke lang tid før Helios og Mi konkluderte med at dette var en dårlig spøk. Silje derimot syntes at Lycke Larsen var både søt og sjarmerende…og glad i langt hår.Mens Mi og Helios skygget banen så gjorde valpen seg kjent i huset. Noe som gikk i overkant fort. Hun ble litt overrasket da Snorre plutselig kom opp fra kjelleren, men ellers bare tok hun over huset. Mi ble henvist til sofaen om hun skulle ligge i fred og Helios visste ikke riktig hva han skulle gjøre med dette Lycketrollet. Silje klarte jo ikke å beherske seg, men måtte ned på gulvet for å leke med Lycke Larsen…og hun så sitt snitt til å få tak i «ei skikkelig hårtørv».


Lycke Larsen har fått skikkelig tak i håret.    

 
 Lycke Larsen!

I dag har Lycke Larsen vært på tur på byen. Hun syntes det var i overkant mange biler der, men hun ble fort opptatt av alle luktene langs fortauet. Mi var også med og det hjalp nok at hun var så rolig. Lycke Larsen syntes buret i bilen var en u-ting, men hun fikk sitte i buret sammen med Mi på tur inn til byen. Mi på sin side var helt oppgitt over at jeg virkelig mente at hun skulle dele bur med denne valpen.(Mi var forøvrig overbevist om at Helios glemte å ta med seg Lycke Larsen når han dro hjem.) Etterpå var det helt greit å sitte i sitt eget bur.

S har vi hatt to treningsøkter på noen få minutter, hvor vi har trent kontakt. jeg prøver å jobbe slik at Lycke aktivt skal søke kontakt med meg, ikke bare sitte å se på meg. Hun jobbet veldig bra og skjønte fort poenget med å komme i posisjon til øyekontakt.

Hun har også fått prøvd seg på en fuglevinge i dag. Om hun tenker å være like glad i vilt som i vingen vil nok utfordringen være å få tilbake viltet. Det var bare en skikkelig «unna-vei-her-kommer-jeg»-holdning. Skal bli morsomt. I morgen skal vi på miljøtrening. Det skal bli gøy å se hvordan hun takler det.


Unna vei, her kommer jeg!