Lycke Larsen lever livet.

Pøbelen nærmer seg 6 måneder, noe hun selv er fullstendig uvitende om. Det er i alle fall lite som tyder på hun skjønner at hun skal bli roligere og høfligere med alderen. #Tolleren er en aktiv hund, og det er Lycke Larsen et supereksempel på. Hun er fortsatt av den klare oppfatningen om at verden dreier seg om henne og rundt henne. «Alle» kan godt klappe og kose litt på henne, og skulle noen uheldigvis overse henne og gå forbi uten klapp, ja da tar hun på seg stakkars-meg-fjeset, og da må man jo smelte….og klappe litt.

Lycke Larsen er i overkant nysgjerrig, og alt både kan og bør undersøkes. Brennede telys (førte til kortere værhår), feiekosten og brettet (resulterte i et nytt sett), det nye settet med feiebrett og kost (førte til akutt behov for et nytt sett igjen), hageriva (er nå tannløs), kopper og kar i lekestua, å kjøre sklie, være med å huske osv. Alle lyder må sjekkes ut, og alt man kan klatre på eller krype under må prøves. Heldigvis virker hun veldig trygg og finner seg i det meste. Hun synes stort sett alt hun kan være med på er gøy. Og til tross for at hun er veldig aktiv har hun evnen til å legge seg ned å slappe av overalt.


Lycke Larsen kan godt ta en blund i fjæresteinene også, om det passer sånn.

For tiden trener vi #lydighet med fokus på grunnferdigheter og lek. Vi prøver å skynde oss sakte, men det er ikke alltid like lett da hun synes det er så morsomt. Som fører må jeg jobbe med å ta nok pauser, og være flinkere til å dele opp øvelser i momenter. Jeg er i ferd med å legge en mer strukturert plan for sommeren.

Vi trener også litt spor. Vi har gått fotspor noen ganger og det synes hun er topp. Hun fikk prøve seg på pinnespor og hun plukket pinner som en helt. Hun er veldig spornøye og sikker på det hun gjør, og det er skikkelig morsomt å gå etter henne i sporet. Hun har nå fått prøvd seg på nattgammelt #blodspor  og jeg må si tigeren imponerte. Litt spennende snusing ved sporstart, før hun bare gikk sporet.


Lycke Larsen i fint driv.