Valpene har kommet.

Nå er valpene en uke. Alt har gått kjempefint. De spiser og spiser og spiser. Det ble 3 tisper og 2 hanner. Lycke Larsen er veldig tålmodig og ligger stort sett i eller ved valpekassen. Valpene har fått navn som inneholder Happy og Hunter, men vi har ikke bestemt hvem som er hvem ennå.

Loppa og Trickie synes valper er veldig spennende. Valpekassen ble flyttet opp på kjøkkenet i dag og de to ungdommene har surret rundt kompostgrindene i hele dag.  De to har forresten vært med til Åre i helgen når jeg har vært på forelesning i «packmanagment».

Ellers så går tiden med til å trene jakt og spor, og litt lydighet. Snorre ordnet treningsbane øverst på tomten i sommer. Banen er inngjerdet og har nå fått lys. Kurslokalet til Lyckelabben Hundeskole er også ordnet og jeg har holdt klikkerkurs og valpekurs. Ellers jobber jeg endel med atferdsanalyser og legger opp treningsplaner til folk som vil ha hjelp med hundene sine. Jeg er nå ferdig med utdannelsen som atferdskonsulent, en utdannelse som jeg har gjennomført i Sverige hos Hundsteg AB. I tillegg har det blitt tid til en etologistudie og foredrag om aggresjon og om det å imøtekomme hundens medfødte atferdsbehov.

De neste ukene skal vi kose oss med valpene, de vokser og utvikler seg med lynets hastighet, så det er best å følge med.