Verden er forandret!

Lycke Larsens verden er snudd på hodet. Hun har fått en lillesøster! Det vil si at 30. mars flyttet tollervalpen Trickie inn hos oss. Larsen var egentlig forberedt for jeg har tatt det opp med henne flere ganger, men hun har ikke brydd seg noe særlig. Mi derimot gledet seg veldig til å treffe den lille.

2016-04-06 18.07.59

Lycke Larsen synes Trickie er ganske kul, og elsker å være storesøster. Men hun syns det var litt rart at hun var så freidig å innta dobbelsenga. Den var jo forbeholdt tigern liksom. Det brydde den «lille frekke» seg ikke det minste om, der hun gjorde seg så lang hun kunne. Larsen er en smule overrasket over hvor matgal den lille er. Larsen ligger og spiser maten sin, og slikker skåla ren. Trickie prøvde seg på maten til både Mi og Larsen, og hoppet rundt og rundt mens hun så helt fortvilt ut. Til tross for størrelsesforskjellen leker de veldig godt. Larsen er utrolig tålmodig, og lar den lille ha overtaket ganske ofte.

llogtrickie070416a llogtrickie070416b

I løpet av noen få dager har Lycke Larsen lært seg å ligge å vente mens propellvalpen trenes. Det var en ganske stor endring for tigern,  hun er jo vant til å være førsteprioritet, men det har hun taklet veldig greit. Men da jeg trent litt apportering med Trickie og hun viste heller liten interesse for minidummyen syntes Larsen grensa var nådd. Hun reiste seg og gikk bestemt bort å plukket opp dummyen og leverte den til meg. «Sånn skal det gjøres!»

Ellers har denne uka vært preget av redningshundtrening med Larsen. Vi har trent på overværssøk og løsbittmelding. I tillegg jobber vi med neddekken i forbindelse med avstand på lydighet. Tålmodighetsjobb!! Også har vi vært på tur i skogen og trent på å være bundet fast mens folka griller og spiser.

ll060416b ll060416a

Trickie har også vært på redningshundtrening, på søkstrening, på miljøtrening, på lydighetstrening og tur i skogen. I tillegg har hun hatt masse besøk, blant annet av barnebarnet vårt, Maiken (8 år). Legg til at Trickie har tatt tog fra Tønsberg til Sparbu (da vi hentet henne), ja da må vi si at hun har hatt en begivenhetsrik uke. Denne helgen skal hun få være med og være miniobservatør på Lydighetskurs med Maren Teien, mens Lycke Larsen skal delta på kurset.

GOD HELG!