Nye eventyr med Lycke Larsen.

Lycke Larsen er fortsatt en meget aktiv dame. Eller dame og dame fru Blom…Larsen er mer som en bulldoser. Ikke akkurat superfeminin og sånn balettelegant nei. Frøken Larsen, også kalt tigern, lever under mottoet: «unna vei – her kommer jeg!!!!» Andre uttrykk hun har lagt sin elsk på er «livet er til for å leves» og «det har jeg ikke prøvd før, så det klarer jeg nok».

Her om dagen hadde hun et sånn «det klarer jeg nok»-øyeblikk. Vi var ute på tur, langs svabergene ute ved Kalvøya. Tigern og Mi fikk løpe løse i fjæra. Og her har vi virkelig lang fjære, så hundene kan løpe «tollertulling» over et stort område. Men neida, Lycke Larsen peila ut det første og beste svaberget som hadde en loddrett vegg på 3 meter. Nå er ikke 3 meter så veldig høyt, men lander man feil så kan man skade seg. Lycke Larsen studerer kanten på berget, så ser hun ned på bakken, så på oss…så  hopper hun rett ut fra berget. Snorre syntes nok at tigern var ferdig med dagens utfoldelse, for han koblet gamla (Mi på 13 år 8 måneder), ga meg beskjed om at vi skulle hjem, samtidig som han mumlet noe at enkelt kunne påføre folk hjerteproblemer.

140215lyckea

Da det er lenge siden jeg har blogget om Larsen så er det mye som har skjedd. 2015 var et veldig hektisk år med masse trening og mange konkurranser. Vi nådde alle mål vi satte oss, og måtte justere opp målene underveis. Lycke Larsen er utrolig allsidig, ekstremt nysgjerrig og villig til å prøve alt mulig. Det resulterte i at hun ble beste unghund OG beste toller, og nr 6 totalt i Retrievercupen 2015. Vi var også veldig fornøyd med at hun ble vinner av WT BK på Tollarspecialen i Sälen (av 105 startende tror jeg det var). I alle fall syntes Lycke Larsen det var så gøy med Specialen at hun bestemte seg for at hun skulle dit i 2016 også. Så da ble det investert i ei gammel campingvogn, så har hun alliert seg med matfattern til Trym og Raico, så nå har vi vognplass til Specialen også.

Hennes siste påfunn er at hun skal bli redningshund. Det har hun ikke prøvd før så det greier hun nok. Jeg sa at skal vi greie det så må vi trene myyyye…da la hun hodet på skakke og sendte et sånt blikk «…om du tror du ikke greier det kan vi få hjelp av tante Elisabeth, tante Marit, tante Eli, tante Johanna, tante …» Da var egentlig diskusjonen ferdig. Tigern skal trenes til redningshund. Så får vi se om vi greier det. Vi må i alle fall prøve.

12744387_10207408817556358_2752562209643356590_n